Nieuws

Nieuwsbrief 09-04-2022

10 april 2022

Geachte leden van de Nederlandse Vereniging Langhaar, 

 

Zoals beloofd hebben wij weer een paar kleine nieuwtjes voor u.  

 

Wat staat er binnenkort op de planning: 

 

Het redactieteam is druk bezig om deze maand nog het clubblad bij u op de mat te krijgen. Wanneer u  nog foto’s in wilt sturen, kan dit tot en met zondag 10 april naar redactie@nedverlanghaar.nl 

 

Wanneer u wilt aanmelden voor de WGT of FGT kan dat met het aanmeldformulier zie bijlage van deze nieuwsbrief. Het aanmeldformulier komt binnenkort ook op de homepagina van de website.  

 

Voor de Kampioensclubmatch (KCM) op 25 juni te Zwolle is het nog niet mogelijk om aan te melden. Dat kan vanaf 1 mei via www.onlinedogshows.eu. Uiteraard zullen wij u tegen die tijd hiervan op de hoogte brengen. 

 

Voor de algemene ledenvergadering zijn wij achter de schermen bezig om een locatie te zoeken. Wanneer dit bekend is, zullen wij u tijdig de datum en locatie doorgeven. 

 

 

Verder zijn er een aantal enthousiaste leden die zich hebben aangemeld voor de nog in de vullen vacatures bij verschillende commissies. Wij zijn in contact met deze personen en bedanken hen bij voorbaat al voor hun inzet. Wanneer u het leuk lijkt om iets voor de vereniging te doen, kunt u zich nog steeds aanmelden. Dit mag per e-mail naar bestuur@nedverlanghaar.nl 

 

 

Verder zijn er weer wat nestjes aangekondigd. Wanneer u het leuk vindt om het puppypakket te ontvangen, kunt contact met ons op nemen. Dit geldt ook voor onze leden uit België. Dit kan zodra de pups geboren zijn. 

 

Ook zijn we nog met iets nieuws bezig: Wanneer u iemand wilt laten kennis maken met onze vereniging, kunt u voor die persoon een periodiek opvragen. Wij sturen dan eenmalig het periodiek naar die persoon. Uiteraard is het ook mogelijk voor niet leden, om zichzelf daarvoor op te geven. Hiervoor zullen wij een aanvraagformulier op de website plaatsen. 

 

Dit was het voor nu. 

 

Tot de volgende nieuwsbrief! 

 

Namens het bestuur, 

Leon Verheugt 

Jaco Steketee 

Anita Vankan 

Edwin Rampaart 

Minette de Jonge 

Cees Bos  

Linda van Rossum 

Sponsoren

BiofoodEnergique