Nieuws

Instructiedag Veldwerkinstructiedag

VWC
20 januari 2020

Op vrijdag 6 maart 2020 organiseert de Nederlandse Vereniging Langhaar haar jaarlijkse veldwerk instructiedag.

Tijdens deze dag wordt aandacht besteedt aan het “Spel op de wind”, hoe dit benut kan worden op de praktische jacht en/of veldwedstrijden.

Theorie: Uitleg over wat het “spel op de wind” inhoudt, wat wordt er van de hond en voorjager verwacht? Hoe kan de voorjager de kwaliteit van de hond optimaal ontwikkelen en benutten? Gedragingen van het wild, invloeden van verschillende weer en veldomstandigheden

Praktijk: Na het theorie gedeelte gaan alle voorjagers en honden het veld in en krijgt iedere combinatie de kans om eens te proeven aan “het spel op de wind”. Na elke combinatie wordt met de groep besproken wat de combinatie liet zien, wat er goed ging en waar verdere training tot verdere ontwikkeling kan leiden.

Kosten voor deze instructie dag zijn € 30 voor leden en € 35 voor niet-leden. Wij verzamelen 6 maart 2020 om 09.30 uur op de boerderij van S.Begeyn, Arendsstraat 6, 4458 AS, ’s Heer Arendskerke

U kunt zich inschrijven door een email te sturen aan vwc@nedverlanghaar.nl. U kunt inschrijven tot 22 februari 2020.
Uw inschrijving is definitief wanneer het inschrijfgeld is voldaan op NL34ABNA0454011261 t.n.v. Nederlandse Vereniging Langhaar.
Vanuit het buitenland IBAN nr.: NL34 ABNA 04 54 011 261 en BIC: ABNANL2A.
Contante betaling op de dag zelf is niet mogelijk.
Gaarne datum en naam voorjager vermelden bij betaling.

Sponsoren

BiofoodEnergiqueKronchHondenautoImperial Food