Clubmatch 2021

INSCHRIJVEN VOOR DE KCM OP 12 SEPTEMBER 2021 (INSCHRIJVEN MOGELIJK VANAF 12 JULI 2021)

 

Voor de inschrijvingen maken wij dit jaar gebruik van OnlineDogShows (www.onlinedogshows.eu). Inschrijven is mogelijk tot en met 5 september 2021.

Door met Onlinedogshows te werken is het mogelijk geworden om alles digitaal te doen. U kunt op de showdagen op uw smartphone de catalogus inzien maar ook de uitslagen volgen.
 

Na de keuring krijgt u het keurverslag van de keurmeester in de door u opgegeven mailbox. Het keurverslag is ook terug te vinden in uw eigen omgeving bij OnlineDogshows. Het keurverslag is niet openbaar maar is wel beschikbaar voor de NVL.


Om te kunnen inschrijven dient u zich eerst eenmalig te registreren op de website van Onlinedogshows.eu. Klik hiervoor op registeren in de kop van het menu. (een advies hierbij is om de niet geïnformeerd te worden over toekomstige shows omdat updates dagelijks volgen.)

 

Vervolgens moet u uw hond(en) registreren. Houd hiervoor de stamboom van uw hond bij de hand. Een stamboom uploaden is niet verplicht maar kan wel. Wel dient u een eventueel kampioensdiploma of werkcertifcaat toe te voegen als uw hond wordt ingeschreven in de kampioens- respectievelijk gebruiksklasse. Niet aanleveren van deze certificaten betekent automatisch inschrijving in de openklasse.

Ook dit is slechts een eenmalige actie waarna u uw hond in de toekomst voor alle met Onlinedogshows.eu georganiseerde shows kunt inschrijven.

Inschrijven voor de KCM kan vervolgens door de volgende link te volgen (of de via alle shows de juiste show te selecteren)

https://www.onlinedogshows.eu/nl/Show/Index/2093/NederlandseVerenigingLanghaarKampioenschapsclubmatchmet2CAC

Vergeet bij het inschrijven niet de kortings/promotiecode te gebruiken zoals opgenomen op bladzijde 11 van het PV Juni 2021. Uitsluitend dan krijgt u € 7,50 korting per ingeschreven hond.

Uw inschrijving is alleen geldig als u via OnlineDogShows inschrijft en direct betaald. Zodra dit gebeurd is krijgt u een bevestingsmail toegezonden.

Enkele dagen voor de show krijgt u een mail met hierin uw draagnummer en verdere informatie.

Omdat nu nog onduidelijk is hoe de COVID-pandemie zich ontwikkelt en welke maatregelen in september nog gelden zullen wij deze ook pas op dat moment kunnen delen. Wij volgen hierbij de richtlijnen vanuit de overheid die gelden voor dergelijke evenementen.

Indien u problemen ondervindt met het inschrijven kunt u per mail contact opnemen met de TC (tc@nedverlanghaar.nl) , zij kunnen u verder helpen. Het is echter niet mogelijk om op een andere wijze in te schrijven.

Bij inschrijving stemt u in met het feit dat uw gegevens in het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens worden vastgelegd ten behoeve van de tentoonstelling zelf alsmede ten behoeve van verwerking van de uitslagen bij de Raad van Beheer.

Op de show kunnen ook foto’s gemaakt. Het kan dus zijn dat u of uw familieleden op de foto komen. Middels inschrijven voor de show stemt u in met het feit dat wij uw foto voor onze website mogen gebruiken.

 

Wij hopen u op 12 september 2021 in grote aantallen in Hilversum te mogen ontmoeten (bij voldoende deelnemers wordt een dubbel-CAC uitgereikt aan de beste Reu de beste Teef).

Sponsoren

BiofoodEnergique