Kampioenschapsclubmatch, 5 mei 2018

Het bestuur heeft het genoegen u uit te nodigen tot deelname of bezoek aan onze Kampioenschapsclubmatch, zaterdag 5 mei 2018.
Locatie: Dogcenter Zaltbommel, Jan Stuversdreef 4, 5315 NZ, Kerkwijk.

Voor elke LANGHAAR-bezitter, dus ook voor niet leden, is gelegenheid zijn / haar hond, zonder aan het officiële tentoonstellingsgebeuren deel te nemen, door een exterieurkeurmeester te laten beoordelen op type, bouw, beharing, gangwerk, etc.

Op deze clubmatch kunnen, evenals op tentoonstellingen, kampioenschaps- resp. reserve-kampioenschapsprijzen (CAC resp. Reserve CAC) worden behaald. Voor het behalen van de definitieve kampioenstitel telt dit CAC dubbel, terwijl het Reserve CAC telt voor één kampioenschapsprijs. Aan de beste hond (reu of teef) zal de titel ‘CLUBWINNAAR 2018’ worden toegekend. Dit is een officiële titel die in de stamboekhouding wordt opgenomen en die in afkorting achter de naam van de hond mag worden vermeld. Aan de eigenaar van deze hond zal een certificaat worden uitgereikt.

De diverse klassen worden gekeurd door:
Reuen alle klassen: Mevr. G. Colaris
Teven alle klassen: Mevr. L. Reeskamp-Blok

De honden ingeschreven in de Jongste puppyklasse en Puppyklasse worden gekeurd en geplaatst doch niet gekwalificeerd.

Wij verwachten u tussen 9.00 en 9.30 uur. Stipt om 10.00 uur beginnen de exterieurkeuringen
.
Sluitingsdatum inschrijving: 20 april 2018.
In verband met het vervaardigen van het programma kunnen na deze datum geen honden meer worden ingeschreven.

Het bestuur hoopt dat weer veel leden, maar ook niet-leden zijn hartelijk welkom, met hun Langharen naar de clubmatch zullen komen. Er heerst op onze clubmatches steeds een gezellige sfeer en het vergelijken van uw eigen hond met zijn rasgenoten is altijd een belevenis.
Hebt u een nest gefokt, vraag dan ook de kopers van uw pups ermee naar de clubmatch te komen. Het bestuur heeft graag een overzicht van ons jonge hondenbestand, dat immers voor het in stand houden van ons ras zo belangrijk is.

Voor aanvullende informatie: mevr. E.M.S. Van den Belt-van der Kolk, Tel. 038-3321865.

Tot ziens in Kerkwijk